God Jul!

Från oss alla i Norrländsk cosplayfront till er alla:
En riktigt God Jul!

Eddie frikkin' Izzard, lord of the Awesomeness

Okej, jag har suttit på en buss i tio och en halv timme, och jag är ganska trött, så jag är inte säker på hur förståelig jag kommer att vara, men ärligt talat, vem bryr sig? Jag kommer att göra det när jag väl vaknat efter en god natts sömn, men det är ju då det ^^ doodeedoo...

Iaf, jag måste få ranta lite om att jag FRIKKIN' SÅG EDDIE IZZARD IGÅR! Amagawd, hur awesome är inte det? :D Ganska awesome, om jag får säga det själv. Och det får jag. Han pratade om spartanska får bland annat. Och man fick lära sig spännande saker om lönnmördare och wikipedia. Jag skrattade seriöst så mycket att jag, av hälsoskäl, inte hade klarat av en längre föreställning ._. Så värt pengarna att jag inte ens orkar processa det!

Apropå föreställningen: lokalen, Hovet alltså, var typ.. så sjukt äcklig och obekväm O_o Golvet var kladdigt. Nu är min väska kladdig. Det är ganska äckligt. Det är tur att jag är glad ändå.

Åh, åh, och så hade vi lilla julafton dagen innan, Jag, Shinta, Shil och Sei-chan. Det var också mest awesome. Jag ska ta så, så väl hand om Ingvar och björnen. Och jag hoppas att kakan blev god, för såhär i efterhand inser jag att jag aldrig smakade på den själv o_o Eeh... ja. Nu fick jag slut på saker att säga. Jag kanske kommer på nåt mer när jag vilat lite. Allt väl i potatislandet. Nu ska jag leta efter oboy i köket. Och passa mig för spartanska får.

//Mierin

RSS 2.0