Intervjuer och oregano

Okej, jag behöver skriva av mig lite. För, vad i H-vete?!
Ingen lärare i hela Skellefteåområdet vill prata med mig. Utom min förra VFU-lärare och en av hennes kollegor (hoppas jag -_-), men jag skulle behöva två lärare till från en annan skola, men uppenbarligen hatar lärare lärarstudenter, och vill att vi alla ska DÖ! ...Eller, ja.. ni vet.. nåt annat mindre dramatiskt. Jag har mailat fem skolor, varav två svarat och gett mig mailadresser till sammnlagt sju lärare, varav EN svarat och sagt nej. Nej. Hon vill inte bli intervjuad. Ingen jävel vill bli intervjuad. GAH!

Och så, idag, när jag lugnat ner mig lite sådär lagomt så kommer jag in i köket bara för att upptäcka att någon har STULIT MIN OREGANO! Någon.. stal min oregano?! O_o Burken är kvar. TOM!  Jag satte upp en lagomt, men antagligen inte tillräckligt, arg lapp på kylskåpet. Jag hoppas att någon skäms lite. Och ger mig en ny burk oregano.

//Mierin


Kommentarer
Postat av: Sei-chan

Dumma lärare ><' hatar när de är så där omedgörliga och inte fattar hur mycket det betyder för oss stackars studenter om de ställer upp lite :POch krydd stöld på det O_o hur fräck får man bli. ...Kom dock på vad jag ska ge dig i julklapp nu XD

2009-11-30 @ 17:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0