Norrländsk cosplayflytt och DS feber.

Yo Sei-chan här ^^

Ja nu är det dags att komma med lite mer positiv information efter Blyg fiaskot ^^'

För det första: Norrländsk cosplayfronts högkvarter har officiellt flyttat. Jag har lite inofficiellt utsett Shiil och Shintas legenhet till Cosplayfrontens högkvarter eftersom vi så ofta är där hela gänget och skriver, tränar och allmänt flummar. Och nu har de flyttet! O_o Men bara till lägenheten intill ^^. I två dagar har jag hjälpt Shil och Shinta att kånka grejer från en liiiten etta till en jääätte trea XD. Hittade en del gammal cosplayfront props som väckte en del kära minnen. Vilka här minns Meuwcon och Axel och Roxas fanservice buisnessen som jag som Integra drev? Hittade min lilla reklamskylt som utlovade yaoi mot treats i ett hörn X3

Vidare! För första gången sedan jag fick mitt första gameboy i femman har jag bestämt mig för att skaffa en spelkonsoll, nämlgen den lite mer uppdaterade DSet ^^ Vår kära vän Niklas låter mig köpa hans gamla för nästan en struntsumma :O så nu kan jag äntligen spela Pokemon platinum X3. Så varför DS feber, jo för nu har Shil en rosa, Shinta en röd, jag en svart och Niklas en splitter ny röd DSi. DS till alla!

Till sist så fyller allas vår söta Shil 20 imorgon. Hon har blivigt så stor min lilla flicka :'). Denna tilldragelse ska på hennes begäran firas med Grekisk kolgrillsbar och sedan bio med Zombieland (inräknat en massa ätandes som Shinta får stå för på förmiddagen XD).

Oki Doki tror det var allt intressant jag hade att säga för tillfället.

B @ Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0