It's over twothousaaaaaand!

Yay för nördiga titlar XD

Hej alla glada Sei-chan här ^^ Var ett tag sedan jag skrev här i bloggen så nu tyckte jag cet var dags att höras lite. Först och främst vill jag upprepa det Mouze redan sagt. Tack till alla på Uppcon! All publik, alla arrangörer, Joon och Erika, Bill och Bull, alla mina super fina vänner i NCF, Krille vår kameraman och allmänna pepp mästare. Tack allihopa för att ni gjorde Uppcon 10 till ett av de bästa konventen någonsin <3

Tack alla på youtube också som lämnat alla fina kommentarer på våra sketcher. Det är här nörd titeln kommer in för vår introsketch har nämligen redan fått över 2000 views O_o Jag tror detta är nytt rekord. Det gör en alldeles varm och gosig i magen av att veta att vi fått folk att skratta så mycket. Och alla fina kommentarer får mig att vilja cosplaya och sketcha tills jag går i rulator XD

Nåväl Nåväl tillbaka till verkligheten som min far alltid säger när mitt nördande går för långt :P Det känns ganska deppigt nu när Uppcon är över, och eftersom närcon är lite osäkert så dröjer det ända till Meuwcon innan det blir något stort igen T.T Men som tur är det inte helt tomt fram till dess.

Den 24 April firas körsbärsblommans dag i Kungsträdgården och om människor inte jobbar den dan (och om vädret vill) tänkte vi ha en liten picknick. Och om det inte lockar gör jag lite smyg reklam för scouternas loppis ute i vackra Vaxholm samma dag. Några gammla tv-spel och manga böcker kan man säkert gräva upp där X3

Sedan är det redan i maj  Skövde Feskmarknad http://afish.se/konvent/ Ett lite annorlunda konvent som ändå på många vis representerar allt vad mys konvent är för något. Jag har ännu inte varit på detta konvent men hoppas komma dit i år då det är helt i min smak med sköna människor och roliga/dumma aktiviteter. Plus att då slipper man cosplay abstinensen.

Vidare roliga nyheter är att vi startat NCF-kai (Vi har främst Andreas och Shil att tacka för detta). Vi hade väll till att börja med tänkt hålla nörd/spel kvällar, cosplaytema dagar och annat roligt. Mer info kommer om detta så fort vi fått iordning allt.

Yay nu har jag pratat på en massa ^^ Återigen mys på er allihopa där ute som kan tänkas läsa detta. Längtar redan efternästa års Uppcon så låt oss ha det riktigt super fram tills dess.

B @ peace/ Sei-chan

Uppcon 10

Nu är Musse äntligen hemma.

Dags att sammanfatta Uppcon 10!

Jag vill börja med att tacka Jon & Erika. Ni är helt fantastiska. Ni hjälpte nog oss mer än ni tror ^_^

Vårt genrep på torsdag gjorde att det kändes som vi fick en extra konventsdag och fredagens genrep gick fint och jag kände mig lugn inför lördagens show.

Överlag var uppcon väldigt väldigt bra i år. Användningen av torget var väldigt bra, det blev inte lika varmt och likamycket trängsel och hemskheter vid försäljarborden eller överlag på de övre våningarna.
Att ha torget öppet för random besökare är nog en bra idé från uppcons sida också, det låter folk som inte är insatta komma in och se vad det handlar om lite.

Cosplayfotograferingen var väldigt förbättrad från uppcon09, dropin funkade jättebra. Lite trist att det var i slutet av en trång och efter ett tag väldigt varm och syrefattig korridor men annars mycket mycket bra.

Orange Pop Cafe var som vanligt awesome, med mycket bra priser på hembakta delikatesser. Deras tält hade kunnat vara dubbelt så stort. Det är en ultimat plats att sätta sig ner och  vila en stund med lite kakor och en kopp kaffe eller två.

Det fanns hur mycket som helst att underhålla sig med under konventet.
Speedmeeting, cosplay, amv tävling, karaoke, karaoke tävling, open stage, battelground, pyssel, photoshoots, Spelningar, Speltävlingar, Spela spel, Fika!, osv osv.

Även om vädret svek under fredagen och lördagen så gjorde det inte så mycket eftersom tälten var mysigt uppvärmda i vilket fall.

Bill & Bull Är duktiga på det de gör, de tar sig tillockmed tid att trösta folk som känner sig lite nere. Ni är helt enkelt awesome.

Att ha Karaokefinalen under avslutningen var en väldigt bra idé, att även visa amv vinnarnas videor var nice.

Livestreamingen till utescenen var en väldigt bra idé, synd att den inte fungerade till 100%.

Vattnet backstage för cosplayers var jättebra, synd att det tog slut dock.

Kön var lite tråkigt lång, känner med stackarna som köade i flera timmar, kanske svårt att göra något åt dock?

Jag har egentligen bara två riktiga minus, men ett av dem ligger utanför uppcons kontroll.

- Moshi Moshi Kawaii café's priser var, i jämförelse med OPC, väldigt högt satta.

- Ljudnivån från utescenen blev lite för hög stundtals.

Shinta och Shil vann publikens val av amv tävlingen, alltid roligt.

Det var helt sanslöst roligt att få göra en intro och outro sketch för cosplaytävlingen. Något vi alla hoppas på att få göra igen *Puppyeyes*
Det går inte beskriva. Konventspubliken är den bästa som finns.
Jättetack till alla cosplaygrupper som ställde upp och var med och gjorde slutet på outrot episkt.
Passar på att tacka Erika & Jon igen, att ni tränat in slutet av introdansen gjorde den awesome.

Allt folk jag pratade med under Uppcon, HanyouXxxCloud Din Aerith var jättesöt, tack för de episka bilderna ^_^
Woltirr, Din yoshi var jättefin. Tsukii, Din demonform howl var awesome. Pratade med en Squall Leonhart under lördagkvällen men missade hans nick & namn, trevlig var han dock.

Konventsfolk är awesome speciellt
Meuw
Du är en underbar människa.

Tack igen för lånet av  M-kai's lokal! Och ännu ett hyllande a Meuwcon Trailern, den var sjukt snyggt gjort av er.
Om någon läsare missade den så gå in på Meuwcons Hemsida

Dot - Din insats som Misa-Misa är spot on och hysteriskt rolig, hur du tauntar publiken mot slutet för att suga på karamellen är hystersikt rolig. För att inte tala om dina perfekta rörelser som Ester Blanche under danssketchen. Din dräkt var verkligen jättevacker.

Shil - Även när Herr Uppläsare avbröt vår outrosketch räddade du situationen på ett roligt vis. Ingen gör förövrigt en bättre chopper än dig. Du är jätterolig när du försöker få igång Sephiroth under dancing bear.

Cyberborn - Din Luffy Freakout Dans är lika rolig varje gång, och din insats som Lelouch Lamperouge var awesome, Hur du blir mer och mer less på Ciel's missar. Det strålar alltid energi från dig.

Magus - Ditt sätt att gå direkt från en purjosvingande Ash Ketchum till att mima hur mäktikgt som helst är obeskrivlig. Du är alltid rolig. Ditt hysteriska skrik efter pikachu insidenten är awesome.

Mierin - Din Sadako var fantastisk. Du måste ha skrämt livet ur för många barn(& vuxna?) under konventet. Din Hump dans är väldigt hemsk den med, på ett bra sätt.

Niclas - Din Kyouya Ootori är awesome, jag älskar hur du vinkar till Tamaki efter skottet är awesome. Även din sarkastiska hållning under outrosketchen är hysteriskt rolig

Shinta - Ditt jobb med musik & film till sketcherna är jättebra, din väldigt manliga persionifiering av Dante är awesome! Speciellt under Ciel's förhör mot slutet av sketchen.

Sei-Chan - Din Sir Integral Fairbrook Wingates Hellsing kan inte bli bättre Det lyser verkligen om dig när du cosplayar henne. ditt skrik på Misa-Misa Under eran del är sjukt episkt.

Tack till alla Konventare Arrangörer med flera som gör uppcon möjligt.

Ni är alla episkt awesome.

Jag älskar er alla.

*klapp*

// MouZe

RSS 2.0