Cosplayboost och FF-fail.

Ålrajt! Nu har jag tyget till min cosplay, och igår fick jag mönstret \o/ Nu behöver jag bara lite småcrap till klänningen, skor, strumpor och ett diadem, sen är det verkligen bara att tuta och köra. Tänk, tänk, tänk om jag kanske till och med blir klar någon dag i förväg den här gången? It would be like a dream o_o Men antagligen klantar jag bort det och får sitta dygnet runt sista dagarna innan jag åker till Stockholm ;> Ska dock börja på klänningen i veckan, så jag hoppas att det ska gå rätt fort när jag väl kommit igång. Och förhoppningsvis blir det fördjelva pretty.

Jag funderade på att försöka pallra mig till Närcon ändå, men jag har bestämt mig för att jag nog inte vågar lägga tid och pengar på det just nu. Jag får prioritera Meuwcon helt enkelt (och hoppas att det händer nåt kul under hösten eller vintern).Sen har jag börjat komma igång med min sommarkurs nu. Ska snart sätta mig på mina föräldrars altan och läsa vidare i en spännande bok som heter "Fundamentalism och helig terror", och som faktiskt ÄR spännande, jag försökte inte göra mig ironisk.

Igår skulle jag dyka ner i Final Fantasy-träsket igen, eftersom jag har fått både tian och tolvan av Shinta nu (I luuuuv you!), så jag började spela FF7 där jag har en sparning. Det visade sig vara en dum idé att inte spara ibland.. >_< jag har spelat för mycket BG, tror jag, så jag har fått för mig att FF-spelen ska vara helt busenkla bara för att dom har turbaserade strider. Så nu måste jag spela om en tråkig jäkla sekvens igen. Förhoppningsvis går det väl iaf fort nu när jag vet exakt hur man ska göra. Men ändå. Fail, Mierin! Fail!

Anyhoo, sol och facklitteratur står på dagordningen. Take care, my dears.

//Mierin

The incoherent rantings of a confused fox

Jahaja. Sommar och sol, eller iaf lite gröna löv. Jag har massor att göra, vilket jag inte gillar den här årstiden. Sommarkurs, restuppgifter (haha, fantastiskt att jag inte är klar med dom), och kostymen till Meuwcon. Men det är väl bra att kunna aktivera sig, antar jag o_o Det löste sig slutligen med pengar, så nu kan jag iaf faktiskt få klart allt som är planerat \o/

Jag är lite ledsen över att jag missar Närcon, jag hade verkligen velat fara. Särskilt som nu visar sig att jag dessutom tydligen missar Johnny Bravo D; Oh, the pain D; Det hade varit jätteroligt att fara, med någon flummig cosplay, men jag får väl tröstäta mycket glass den helgen istället. Det hjälper antagligen, för dom gör så i amerikansk film, och TV skulle aldrig ljuga för mig o_o Right? o_o

Nästa helg ska jag iaf åka ner och göra Stockholm osäkert. Det är väl antagligen vansinne att åka ner samma helg som det förbannade prinsessbröllopet, men det borde väl gå undvika ändå.

Jag känner en lust att vara kreativ, men jag saknar energin. Någon som har nåt smart förslag på en lösning? Och nej Shinta, INTE kaffe.

//Mierin

So I herd U leik Närcon.

Hej alla! Sei-chan här.

Jag gillar verkligen Närcon. Visst sen mitt första (närcon 08) har kvaliten dalat och förra årets måste jag tyvärr klassa som nästa misslyckats. Problemet då var att de tog in alldeles för mycket folk utan att kunna hantera dem. Ungefär som på Uppcon 08 ^^'.

I alla fall, efter en fenomenal räddningsaktion från alla Närcon älskare, en massa rykten och mycket väntan så har vi då tillslut fått reda på att det blir ett Närcon i år. dessutom verkar det krympa till något som liknar en orginal storlek på 800 besökare, något jag inte har något emot. I alla fall så är jag överlycklig att det blir ett Närcon i år.

http://narcon.sverok.net/nc10/

Visst har vi det fantastiska Meuwcon att se fram emot i början av Augusti men det skulle inte vara sommar på riktigt om man inte fick åka till Örebro. Jag och Shil har dessuom världens roligaste och dummaste cosplay på G X3.

Hur många här har sett Dreamworks Vägen till Eldorado? Ni vet den där filmen om de två spanjorena som drog iväg för att hitta Eldorado. Närcon kommer med andra ord spenderas som Tulio och Miugel från Vägen till Eldorado XD Jag kommer vara Tulio och Shil Miguel. Detta briljanta förslag var självklart Shils och även om jag var en smula tveksam till en början måste jag säga att jag allt mer och mer börjar gilla idéen. Vem vet kanske kommer vi till och med vispa ihop en sketch XD Vi håller dock fortfarande på och fnular åt en cosplay åt Shinta då hon både ratat den kurviga infödingen Xell, den inde medicin mannen Zekelkhan och den fete hövdingen vars namn jag glömt XD. Nå väl hon lär nog komma på nåt så smart som hon är ^^

Min enda oro nu är att se till att mina sparade pengar räcker sommaren ut då jag är för lat för att jobba :P Men man ska aldrig oroa sig för mycket i onödan ^^ Sånt får man bara magsår av :P

Oh på tal om Meuwcon har alla sett deras fantastiska nya hemsida och framförallt deras awesome trailer!

http://www.youtube.com/watch?v=yuIyeM-m9hM

Funny fact! Både Shil och jag är med i trailern som statister, tittar man noga så ser man i bakgrunden en lång blond donna i krämfärgad klänning med svart mönster samt en lite kortare tjeje i mörk klänning och hatt. det är vi! X3 Vi tillbringade säkert 11 timmar i blå hallen för detta XD Men de som verkligen gjorde allt jobb var inte bara skådiskarna utan alla som jobbade med ljus, ljud, kamera och regisering osv osv. Det kändes nästan som en Hollywood filminspelning. Men jag måste erkänna att jag lite tappat respekten för blå hallen efter att ha tillbringat så lång tid därinne XD

På onsdag är det ångbåtens dag här i Vaxholm. en dag då de smäller upp massa onödiga stånd överallt; säljer godis; fisk och billiga smycken; spelar dålig musik och tutar i en massa ångbåtsvisslor så man får tinitus ><' Det är verkligen en av mina favoritdagar och detta säger jag utan någon sarkasm. Vi ska dit ett helt gäng (Shil har till och med köpt en skömansdräckt tillfället i ära) så det ska verkligen bli jätte kul X3.

enna vecka börjar även träningen inför Meuwcon. Just det vi börjar redan nu så vänta er något episkt ;)Men det är fortfarande en hemlighet ^^

Nå väl nu har jag också fått rambla av mig lite om allt och inget. Jag hoppas vi ses på Närcon och Meuwcon allihop! ^^

B@Peace

RSS 2.0