Cosplayboost och FF-fail.

Ålrajt! Nu har jag tyget till min cosplay, och igår fick jag mönstret \o/ Nu behöver jag bara lite småcrap till klänningen, skor, strumpor och ett diadem, sen är det verkligen bara att tuta och köra. Tänk, tänk, tänk om jag kanske till och med blir klar någon dag i förväg den här gången? It would be like a dream o_o Men antagligen klantar jag bort det och får sitta dygnet runt sista dagarna innan jag åker till Stockholm ;> Ska dock börja på klänningen i veckan, så jag hoppas att det ska gå rätt fort när jag väl kommit igång. Och förhoppningsvis blir det fördjelva pretty.

Jag funderade på att försöka pallra mig till Närcon ändå, men jag har bestämt mig för att jag nog inte vågar lägga tid och pengar på det just nu. Jag får prioritera Meuwcon helt enkelt (och hoppas att det händer nåt kul under hösten eller vintern).Sen har jag börjat komma igång med min sommarkurs nu. Ska snart sätta mig på mina föräldrars altan och läsa vidare i en spännande bok som heter "Fundamentalism och helig terror", och som faktiskt ÄR spännande, jag försökte inte göra mig ironisk.

Igår skulle jag dyka ner i Final Fantasy-träsket igen, eftersom jag har fått både tian och tolvan av Shinta nu (I luuuuv you!), så jag började spela FF7 där jag har en sparning. Det visade sig vara en dum idé att inte spara ibland.. >_< jag har spelat för mycket BG, tror jag, så jag har fått för mig att FF-spelen ska vara helt busenkla bara för att dom har turbaserade strider. Så nu måste jag spela om en tråkig jäkla sekvens igen. Förhoppningsvis går det väl iaf fort nu när jag vet exakt hur man ska göra. Men ändå. Fail, Mierin! Fail!

Anyhoo, sol och facklitteratur står på dagordningen. Take care, my dears.

//Mierin

Kommentarer
Postat av: Shil

sötnos, jag är allt lite besviken över att du inte kommer på närcon D;

Men ja! Du får kämpa på inför meuwcon helt enkelt!

puss<333

2010-07-04 @ 00:54:17
Postat av: Kaya

Ehehe... Helt orelaterad kommentar här (y).Vi har vår egen lille okända cosplaygrupp och vi planerar att ha en sketch på Meuwcon och jag skulle vilja be omtillåtelse här på er blogg ifall vi skulle få ha referens till erat uppcon outro i vår sketch? Sketchen kommer allt som allt inte vara likadan och handla om damm och freddy krueger så det är ingen direkt ripoff.Jag har redan fått MouZe's tillstånd via msn men vill gärna ha från alla i gruppen?Med vänliga hälsningar, Kaya/Martina

2010-07-11 @ 23:51:00
Postat av: Mierin

För min del är det helt lugnt, och jag tror verkligen inte att någon annan har några invändningar heller ^^ Men jag ska peta på dom och be dom skriva här och bekräfta. Ser fram emot er sketch, damm och Freddy Krueger låter spännande ;DMVH Mierin

2010-07-12 @ 09:35:22
Postat av: Kaya

Tack så hemskt mycket! Uppskattar det skiiitmycket!

2010-07-14 @ 12:55:19
Postat av: Sei-chan

Vad roligt att ni vill referera till oss ^^ nu är jag ju jätte nyfiken, ser massa fram emot er sketch ;)

2010-07-26 @ 16:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0