Bara en såndäringa uppdatering

MouZe bloggar lika frenetiskt som han gör allt annat o_o But that's why we like him.

Snart är det Uppcon. Åh min gud. Jag har inga pengar. Eller, jag har pengar, men nu kommer dom att ta slut. Wopee. Men det är kanske lite sent att avboka Uppcon, och antagligen inte värt det eftersom resten av gruppen fysiskt skulle mörda mig. Sen har jag ingen vidare lust, för jag ser fram grymt mycket mot Uppcon \o/

Klänningen till min dräkt är nästan klar. Den kommer, om inget går ohyggligt snett, vara klar innan jag åker ner till Stockholm, vilket blir nåt slags.. rekord för mig O_o Sen får vi hålla tummarna för att jag får jobb, så jag kan ha ett liv resten av året också. Det börjar vara varmt ute och töa, tack och lov. Det snöade konstant i flera dagar när jag var i Skellefteå nyss. Om det är någon som har läst Trollvinter av Tove Jansson, och vet hur det såg ut när mumintrollet vaknade mitt i vintern och gick ut, så har ni en okej uppfattning om hur det såg ut utanför vårt köksfönster >_< Men nu skiner solen.

Idag ska jag boka mina resor, och undersöka möjligheten att få tag på ett par finfina svarta linser. Önska mig lycka till.

//Mierin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0