Citat ftw!

Okej, här kommer dom nu slutligen! Citaten från Uppconveckan! Alltså lite random skit som vi kläckte ur oss vid obevakade tillfällen under den veckan o_o Mycket nöje!

Sei-chan delar med sig av ett aningen ovanligt i-landsproblem:

Sei-chan: Jag funderar på att gå ur Assassin’s Creed-klubben, jag får bara Ezio-porr i min inkorg.
---
Mierin uttrycker sin lycka över Uppcons godhet:

Mierin: Uppcon har gett oss reptid och en isbjörn.
---
Shinta tycks inte leva i någon övertro på sin egen intelligens:

Mierin: Shinta, säg nåt retarded.
Shinta: Just you wait, it will come.
---
Shinta är romantisk som ingen annan:

Shil: Varför ser du ut som en gosfisk?
Shinta: För att jag är en fiskgos.
---
Sei-chans utrop av lycka efter att ha fått låna Mierins tandkräm:

Sei-chan: Yey, my mouth will not smell like death anymore!
---
Sei-chans väska är oförskämd mot Mierin:

Mierin: Aj! Skämmes!
Sei-chan: Va?
Mierin: Din väska.
Sei-chan: Vad är det min väska?
Mierin: Jag skällde ut den.
Sei-chan: Varför skällde du ut den?
Mierin: Om den börjar gråta tycker jag inte synd om den.
Sei-chan: Varför skulle den börja gråta?
Mierin: För att jag skällde ut den.
Sei-chan: Men varför skällde du ut den?
Mierin: För att den slog mig!
Sei-chan: …Det här är en dum konversation.
---
Krille delar med sig av en liten egenhet som han har:

Krille: Jag gillar att flåsa när jag har saker i munnen.
---
Mierin fiskar efter sympatinervositet, och försöker med Cyberborn:

Mierin: Är inte du det minsta nervös?!
Cyberborn: Jo, det är klart att jag är. Tänk om jag halkar, tänk om jag dör!
---
Niclas vädrar sina åsikter gällande Krilles och MouZe lilla… infall på hotellrummet:

Niclas: Man river inte sönder skjortan för ett bögskämt.Så, nu var jag väl duktig? D;

//Mierin


Och snart är det sommar!

Nej, jag tänker inte lägga upp citaten idag heller. Jag SKA göra det. Jag ska. Bara inte.. idag >_<

Jag ville bara ranta lite om hur saker och ting äntligen är lite mindre kompakt elände och mer.. ja.. ganska okej :o Jag har kommit in på fyra sommarkurser, helt sinnessjukt. Så nu kan jag välja vad jag vill läsa. Men, vad som är viktigare, jag blev kallad till intervju igår, för korttidsvikariat inom Umeå kommun. Woho! Så nu kan jag faktiskt få jobba lite :D Samt att jag kanske kan extrajobba lite i höst. Och det här innebär ju då i förlängningen att jag faktiskt kanske kommer ha råd att cosplaya närmaste året ^^

Nu fattas bara antagningsbeskedet för hösten, så är ju livet nästan stabilt. Ja, och så kanske jag borde fixa dom däringa restuppgifterna också -.- Men SEN! Så är livet nästan stabilt :D


//Mierin


Overdue

Alltså, jag hade tänkt skriva om uppcon för längesen. Jag gjorde det för ett tag sen, men lyckades radera inlägget, så allt försvann. Och jag tror att jag hade skrivit nåt bra. Oh well -.-

Föregående talare har redan sagt det mesta som behöver sägas. Uppcon var underbart i år, jag hade jätteroligt och det var klart ett av de bästa konvent jag varit på. Alla arrangörer som vi hade att göra med var jätteduktiga, alla besökare vi träffade var jättetrevliga och att hyra torget var ett otroligt smart drag. Man slapp i princip all jobbig trängsel från förra året. Stort tack till Joon och Erika, givetvis, för all hjälp med sketcherna. Och jättestort tack till alla som gett oss fina kommenterar och varit allmänt underbara. Det var värt allt hårt slit ^^

Det var grymt roligt att spela upp sketcherna vi gjorde i år, och vi hade lagt ner massor med arbete på dem. Det blev inga större missöden under uppvisningen, och responsen var jättefin. Tack till den helt fantastiska publiken!

Nu måste jag börja peppa upp mig inför MeuwCon, men det är förvånansvärt svårt. Jag orkar inte riktigt tänka på det än, och alla andra i gruppen verkar redan jättetaggade o_o Allvarligt, är jag den enda som känner såhär? >_< Det kan ju förstås bero på arbetslösheten och bristen på pengar och poängen jag saknar för min examen. Det är stressigt och jag är trött och jag har ångest eftersom jag hade kunnat vara klar vid det här laget, men inte riktigt får något gjort. Jag verkar iaf ha tagit mig in på några sommarkurser så jag har något att göra i sommar. Jag längtar tills antagningsbeskedet för hösten kommer. Sysslolösheten börjar göra mig spattig.

Sen har jag kört fast lite på vad jag ska cosplaya på Meuwcon. Någon som har några förslag? >_<

För att återgå lite snabbt till Uppcon så sitter jag fortfarande på alla fantastiska citat från den veckan, och jag la upp dom när jag skrev det förra inlägget, det som gick förlorat. Jag ska lägga upp dom igen när jag orkar, jag lovar. Typ.. imorgon. Eller.. dagen efter det. Eller.. nästa vecka. Eller månad.. o_o

Jaja, kärlek och lycka till er alla. Ni är fina människor. Och sådär.

//Mierin

Ncf-Kai

Ncf-Kai är igång!

"Härmed intygas att Ncf-kai har antagits som medlemsförening i Sveriges Roll- och Konfliktspelsförbund"

Tydligen måste vi heta NorrländskCosplayFront-Kai men kommer uteslutande att använda förkortningen (Ncf-Kai) framöver.

Vilket betyder att vi bör kunna ta in nya medlemmar rätt snart, bara jag får ordning på lite småsaker rörande föreningen. Kommer förhoppningsvis kunna lösa det under nästa vecka.


Jag flyttar snart!
på lördag bär det iväg :D
Fick visning på en lägenhet här i skellefteå undertiden jag var i stockholm inför uppcon , så tackade ja på lägenheten utan att gå på visningen då jag måste flytta ur mitt nuvarande boende inom några månader hursomhelst och har helst nytt boende ordnat innan sommaren börjar med sina bestyr, sommarjobb osv.
Planlösningen visade att sovalkoven rymmer en säng, det gör den inte. Plus att den visade ett badkar i badrummet, det fanns inget utan får nöja mig med en dush. Inte helt 100% på att jag tackat ja till lägenheten om jag tittat på den före, fast iofs duger det nog tills vidare, har inte så värst lång tid på mig att hitta nåt annat heller.Köket är rätt japanskt, dvs värdekasst, två plattor, ingen ugn ingen fläkt mycket liten kyl med ännu mindre frysfack ^_^ och knappt nån skåp så mitt porslin pannor osv kommer stå synligt mer eller mindre mitt i vardagsrummet, Jag har iofs planer på att gömma den delen av lägenheten på nåt vänster också, sånnadär träpersienner kanske?

Fast det ser lite tacky ut :S Går ju iofs fästa en poster eller liknande på persiennerna så man får fram en bild när de är fällda, kanske funkar... Antingen det eller så gör jag nån form av skjutdörr, men det blir omständigt sista alternativet är väl ett draperi men det ser nog också lite tacky ut. Hm. Åja, kanske lägger upp nån bild på hur det blir/blev nångång framöver.

Föruom att lägenheten är liten så är den rätt nice, första våningen men ändå en bit över markhöjd så man slipper folk som går förbi och ser allt man gör inomhus.

Det är något med fönster i gatunivå, man tittar lixom in i dem instinktivt, sen kommer man på sigsjälv och känner sig som en snokare. Stör mig rätt bra på folk som nödvändigtvis ska stirra på vad jag har för mig även fast jag tydligen gör samma sak själv, miip.


Ska bli skönt att sätta igång att bygga cosplays igen när flytten är över dock, har en del att göra om vi säger så, det är tur att det är roligt iaf.
Var och handlade material idag, då min beställning från http://www.tiranti.co.uk/ inte verkar dyka upp eller dras från kontot, svarar på mina mail gör de inte heller -_-
Tror att ägarinnan av den lokala hobbyaffären är lite less på mina jobbiga frågor och requests om material som hon inte har.
Nåja, har det mesta för att sätta igång nu iaf, det börjas på söndag ^_~


Borde jag, nångång i framtiden, Crossplaya Midori från .hack//link?

Eller en mänsklig robot unicorn, med regnbågsfärgat hår, svans & slips vit skjorta, dress shoes och kostym, och ett horn i pannan... konstant trallandes på Erasure's "Always"?
"Always I wanna be with you and make believe with you and live in harmony harmony oh love"
Det hade varit awesome. Den som lever får se.


Jag har två andra cosplayplaner mina vänner inte riktigt vill acceptera ^_^ men de kommer nog göras förr eller senare, den ena förhoppningsvis på uppcon11 om jag får tag på materialet och hinner med att bygga den innan dess..

Siegfried Schtauffen från Soul Calibur 4 med sin isrustning och svärd. Vissa tycker tydligen han är en lite tråkig karaktär, och de har nog rätt ^_^ men han ser awesome ut och det hade verkligen varit roligt att lyckas göra honom riktigt riktigt bra.
Men ja, det kommer krävas mycker jobb, och kosing.


Kanske åker till Japan igen i december om ekonomin och Eyjafjallajökull tillåter ^_^ Kimbas Japanska flickvän ska ju landa idag också, hon blev avbruten av Eyjafjallajökulls utbrott då det var tänkt att hon skulle anlända, under en konversation med kimba efter lite öl tyckte jag att folk har tagit mindre saker som ett tecken från ovan ^_~ Förhoppningsvis tillåts hon landa idag.

Var hos Optikern för en vecka sedan också.. Blev remitterad till ögon, hon tyckte det såg ut som att jag har Keratokonus, samma ögonsjukdom som morsan, då mitt öga visst såg ut lite på det sättet och mitt brytningsfel förvärrats dubbelt sen förra kollen.
Men det verkar inte vara så farligt, bra att få veta om det är det hursomhelst. Nya brillor köpte jag också, nu ser jag vad jag gör igen, happy days.

Borde nog komma ihåg att köpa mig en Meuwcon biljett snarast också..


Åja, allt löser sig.

/MouZe

RSS 2.0