Ncf-Kai

Ncf-Kai är igång!

"Härmed intygas att Ncf-kai har antagits som medlemsförening i Sveriges Roll- och Konfliktspelsförbund"

Tydligen måste vi heta NorrländskCosplayFront-Kai men kommer uteslutande att använda förkortningen (Ncf-Kai) framöver.

Vilket betyder att vi bör kunna ta in nya medlemmar rätt snart, bara jag får ordning på lite småsaker rörande föreningen. Kommer förhoppningsvis kunna lösa det under nästa vecka.


Jag flyttar snart!
på lördag bär det iväg :D
Fick visning på en lägenhet här i skellefteå undertiden jag var i stockholm inför uppcon , så tackade ja på lägenheten utan att gå på visningen då jag måste flytta ur mitt nuvarande boende inom några månader hursomhelst och har helst nytt boende ordnat innan sommaren börjar med sina bestyr, sommarjobb osv.
Planlösningen visade att sovalkoven rymmer en säng, det gör den inte. Plus att den visade ett badkar i badrummet, det fanns inget utan får nöja mig med en dush. Inte helt 100% på att jag tackat ja till lägenheten om jag tittat på den före, fast iofs duger det nog tills vidare, har inte så värst lång tid på mig att hitta nåt annat heller.Köket är rätt japanskt, dvs värdekasst, två plattor, ingen ugn ingen fläkt mycket liten kyl med ännu mindre frysfack ^_^ och knappt nån skåp så mitt porslin pannor osv kommer stå synligt mer eller mindre mitt i vardagsrummet, Jag har iofs planer på att gömma den delen av lägenheten på nåt vänster också, sånnadär träpersienner kanske?

Fast det ser lite tacky ut :S Går ju iofs fästa en poster eller liknande på persiennerna så man får fram en bild när de är fällda, kanske funkar... Antingen det eller så gör jag nån form av skjutdörr, men det blir omständigt sista alternativet är väl ett draperi men det ser nog också lite tacky ut. Hm. Åja, kanske lägger upp nån bild på hur det blir/blev nångång framöver.

Föruom att lägenheten är liten så är den rätt nice, första våningen men ändå en bit över markhöjd så man slipper folk som går förbi och ser allt man gör inomhus.

Det är något med fönster i gatunivå, man tittar lixom in i dem instinktivt, sen kommer man på sigsjälv och känner sig som en snokare. Stör mig rätt bra på folk som nödvändigtvis ska stirra på vad jag har för mig även fast jag tydligen gör samma sak själv, miip.


Ska bli skönt att sätta igång att bygga cosplays igen när flytten är över dock, har en del att göra om vi säger så, det är tur att det är roligt iaf.
Var och handlade material idag, då min beställning från http://www.tiranti.co.uk/ inte verkar dyka upp eller dras från kontot, svarar på mina mail gör de inte heller -_-
Tror att ägarinnan av den lokala hobbyaffären är lite less på mina jobbiga frågor och requests om material som hon inte har.
Nåja, har det mesta för att sätta igång nu iaf, det börjas på söndag ^_~


Borde jag, nångång i framtiden, Crossplaya Midori från .hack//link?

Eller en mänsklig robot unicorn, med regnbågsfärgat hår, svans & slips vit skjorta, dress shoes och kostym, och ett horn i pannan... konstant trallandes på Erasure's "Always"?
"Always I wanna be with you and make believe with you and live in harmony harmony oh love"
Det hade varit awesome. Den som lever får se.


Jag har två andra cosplayplaner mina vänner inte riktigt vill acceptera ^_^ men de kommer nog göras förr eller senare, den ena förhoppningsvis på uppcon11 om jag får tag på materialet och hinner med att bygga den innan dess..

Siegfried Schtauffen från Soul Calibur 4 med sin isrustning och svärd. Vissa tycker tydligen han är en lite tråkig karaktär, och de har nog rätt ^_^ men han ser awesome ut och det hade verkligen varit roligt att lyckas göra honom riktigt riktigt bra.
Men ja, det kommer krävas mycker jobb, och kosing.


Kanske åker till Japan igen i december om ekonomin och Eyjafjallajökull tillåter ^_^ Kimbas Japanska flickvän ska ju landa idag också, hon blev avbruten av Eyjafjallajökulls utbrott då det var tänkt att hon skulle anlända, under en konversation med kimba efter lite öl tyckte jag att folk har tagit mindre saker som ett tecken från ovan ^_~ Förhoppningsvis tillåts hon landa idag.

Var hos Optikern för en vecka sedan också.. Blev remitterad till ögon, hon tyckte det såg ut som att jag har Keratokonus, samma ögonsjukdom som morsan, då mitt öga visst såg ut lite på det sättet och mitt brytningsfel förvärrats dubbelt sen förra kollen.
Men det verkar inte vara så farligt, bra att få veta om det är det hursomhelst. Nya brillor köpte jag också, nu ser jag vad jag gör igen, happy days.

Borde nog komma ihåg att köpa mig en Meuwcon biljett snarast också..


Åja, allt löser sig.

/MouZe

Kommentarer
Postat av: Sei-chan

OMG grattis! Jag hade ingen aning om att du var på väg att emigrera hit till Sthlm! Vad glad jag blir! Du förstår väll att detta betyder att du måste skrapa ihop en One Piece cosplay och va med på flummdagen på kastellet ;) Yay jag är så bortskämmd, alla mina goda konventsvänner flyttar inom resbart avstånd från mig ^^ Låt oss nu bara få hit Ulla och Jenny så är hela NCF samlat X3 Btw tack så mycket för ditt hårda arbete med NCF-kai. Låt oss göra det till en super-mega-awesome-chocolate coated-super förening...med ett afro!

2010-05-05 @ 16:58:00
Postat av: Mouze

Nämen, :/

Ingen flytt till sthlm, fick visning på en lägenhet här i skellefteå medans jag var i stockholm senast intför uppcon, så var mer eller mindre tvungen att tacka ja till lägenheten utan att titta på den o_otror jag failat på att formulera mig, hm.Iofs är väl inte en stockholmsflytt helt otrolig nångång i framtiden ^_^

2010-05-05 @ 21:26:13
Postat av: Mouze

Förresten ligger Skellefteå på mycket resbart avstånd ;)

Du får komma upp och hälsa på nångång ^_^

2010-05-05 @ 21:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0