Jag hatar dig, värld, men...

...det ska medges att du hatar mig lika mycket tillbaka.

Alltså, det här är inte okej. No sir. Inte okej. Jag är så seriöst less på den här *********** människan att jag bara skulle kunna ***** i ********* och ********** honom ****. Vadan denna... lätt missnöjda attityd, kan man fråga sig? Jag blir tokig på svinet till universitetslärare som ska bedöma när jag är färdig på en kurs som jag läste 2005 och inte blev klar med. Ja, 2005. Och jag har försökt komplettera den ett antal gånger. Visst är det såklart på mitt ansvar att den inte är färdig än. Så varför är jag så förbannad? För att den här slynan till karl ger mig olika direktiv hela tiden! >_< Allvarligt! Hur svårt kan det vara?! Student frågar hur kurs ska kompletteras. Lärare ser över. Skriver ner instruktioner. Student följer sagda instruktioner. Student bedöms godkänd. Student får sina poäng. Student och lärare går vidare med sina respektive liv och träffas förhoppningsvis aldrig igen. Men nej. Den här människan tycker uppenbarligen att det är roligare att ständigt lägga till saker och ändra sig från det han sagt tidigare. Jag borde antagligen gå till kåren och klaga, men det är ju ännu jobbigare än att faktiskt göra klar dom här små skituppgifterna som han ger mig >_< Låt mig demonstrera mailen jag fått från honom gällande den största restuppgiften.

 

Kort bakgrundshistoria: Jag skrev en artikel, men hade inte med några litteraturreferenser. Litteraturreferenserna behövde alltså kompletteras.

 

Han skriver:

” Förslag - Sammanställ en litteraturlista för artikeltexten, det kan ske som en separat text:
Litteraturgenomgång ( 2 A4).”

 

Varpå jag läser om relevant litteratur och skriver en litteraturgenomgång på två sidor som jag sedan skickar till honom. Han svarar:

 

” Mycket bättre nu. Innan jag ger dig godkänt på mom. 2 vill jag att du nu klipper ihop litteraturdelen med artikeln till en helhet, samt avslutar med att ställa upp en litteraturlista.”

 

O_o Använde han inte, i föregående mail, dom exakta orden ”SEPARAT TEXT”? -_- Jodå, det gjorde han. Men, då jag inte vill bråka så kopierar jag duktigt in litteraturgenomgången i artikeln, och ändrar om rubrikerna så allt passar ihop, sen ställer jag upp en litteraturlista och skickar den till honom. Han svarar:

 

” Nu vill jag att du gör "inpaketeringen" helt klar.
 
1- Du ska döpa din artikel ( ej- artikel SKK).
2 - Du ska tydliggöra för läsaren vilket ämne du valt.
(Skriv gärna till ett kort syfte och vilken fråga du söker kommentera.)”

 

Så... jag måste... lägga till en massa saker. Som han inte sa att jag behövde lägga till i den ursprungliga uppgiftsbeskrivningen, den som jag utgått ifrån? Omfg o_O Njuter du av det här, gubbjävel? O_o Jag är så frustrerad just nu att jag inte vet var jag ska ta vägen o_o Han har sagt att jag får godkänt om jag fixar det där, så vi får väl se om det stämmer -.- Men det förändrar inte det faktum att han borde få besök av klamydiahästarna. GAH!

 

För att byta ämne, är det inte lite smaklöst att Ersbodas pizzeria har en barnpizza med köttfärs på, och att dom har döpt den till Bambi? ._.

 

//Mierin


Och ja, gruppen, jag SKA lägga upp citaten. Jag har inte glömt. Det kommer. När jag lugnat ner mig lite. Puss puss.


Kommentarer
Postat av: Sei-chan

suck Allt mitt medlidande för dig gumman. Idiotiska lärare som är idioter är verkligen det värsta som finns ><' Hoppas det fixar sig för dig snart så du slipper skiten!Oh citaten ja...de hade jag glömt X3 Nu har jag nåt att se fram emot ^^

2010-09-07 @ 14:16:47
Postat av: Anonym

ahahahah jag ska SÅ äta Bambi nästa gång vi hälsar på! XD

2010-09-07 @ 20:20:51
Postat av: simon

söker cosplay skådespelare till min cosplay film som jag ska göra i skolan är Norrländsk cosplay front eller nån annan intresserad ?? send bara i väg ett mail innan det 22 sep då jag börjar filma i jönping

2010-09-14 @ 14:21:32
Postat av: simon

min mail är dekin88@gmail.com

2010-09-14 @ 14:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0