Sol och vår!

Shil här! :)

Jag känner på mig att de som läser bloggen kanske börjar bli lite trötta på att vi ständigt skriver om Uppcon men det är oundvikligt, speciellt nu när det bara är 40 dagar kvar!  Jag kan knappt tro det men vi närmar oss, det känns som om vi var på Confusion alldeles nyligen och här är vi nu, i April. O.O

Våren är här och naturen fullkomligt exploderar! När solen lyser och det är så varmt som det varit de senaste dagarna blir jag så motiverad med allt jobb vi har framför oss!
Samtidigt som jag dessutom har lite panik för det är drygt en månad kvar till Uppcon nu!!!
Känner på mig att mardrömmarna om katastrofer som kan inträffa kommer att tätna. >__<

Imorgon skall jag sätta mig och göra en Uppcon peppen musik lista! Shinta gjorde två fantastiska mix skivor förra året som gjorde oss helt galna av pepp och motivation. När jag är klar postar jag den här! :)

Nu till något annat!

En del av er kanske har hört talas om CosplaySM?  Vår fantastiska medlem Dot har anmält sig till tävlingen. <3
Jag finner egentligen inga ord för att beskriva hur begåvad hon är och det som gör henne ännu mera fantastisk är att hon även gör underbara cosplays till andra. Vi har henne att tacka för mycket i gruppen utan henne hade en hel del varit mycket svårare, kanske rentavt omöjligt. Jag vill verkligen att hon skall få en chans att få delta i CosplaySM, hon förtjänar det så. Ifall ni känner densamma så snälla rösta på henne.
http://cosplaysm.se/bubblare/miranda_fondin

Det var allt för den här gången! /Shil

Uppcon-pepp! (och stress)

Ja, nu när det visat sig att det faktiskt finns några som läser vår blogg ibland känns det ju som att det är vårat ansvar att faktiskt.. åh, jag vet inte.. uppdatera den ibland? >_< Anyhoo, det är mycket att göra nu, så det är inte alltid man hinner tänka på att blogga. Under helgen som gick var jag nere i Stockholm och hängde med största delen av de andra NCF-medlemmarna. Vi har haft en slitsam men rolig helg, och fått en hel massa gjort inför Uppcon. Det drar ihop sig nu, och börjar bli riktigt spännande när alla ansträngningar sakta men säkert ger lite resultat ^^

Stor applåd till Shil som kämpar och organiserar och ser till att våra deadlines håller som de ska *applådera*

Nu börjar det bli dags för slutspurten snart. Inte ens två månader kvar till Uppcon! \o/ Känner ni peppen?!

//Mierin

Filmredigering

Magus här. Sitter och arbetar med Shinta på filmen till uppcon:11. Det går bra.
VÄNTA?! Är jag inne på bloggen! Fantastiskt!
jag har tidigare saknat kunskapen om hur man loggar in på Blogg.se, så smart är jag. Men nu är jag uppkopplad och full med skrivarglädjan.
Filmen i fråga kan jag inte utala mig om, mer än att den kommer bli väldigt awsome.
Vill ni se resultatet? Kom på uppcon:11, det är där det händer.

RSS 2.0