Sol och vår!

Shil här! :)

Jag känner på mig att de som läser bloggen kanske börjar bli lite trötta på att vi ständigt skriver om Uppcon men det är oundvikligt, speciellt nu när det bara är 40 dagar kvar!  Jag kan knappt tro det men vi närmar oss, det känns som om vi var på Confusion alldeles nyligen och här är vi nu, i April. O.O

Våren är här och naturen fullkomligt exploderar! När solen lyser och det är så varmt som det varit de senaste dagarna blir jag så motiverad med allt jobb vi har framför oss!
Samtidigt som jag dessutom har lite panik för det är drygt en månad kvar till Uppcon nu!!!
Känner på mig att mardrömmarna om katastrofer som kan inträffa kommer att tätna. >__<

Imorgon skall jag sätta mig och göra en Uppcon peppen musik lista! Shinta gjorde två fantastiska mix skivor förra året som gjorde oss helt galna av pepp och motivation. När jag är klar postar jag den här! :)

Nu till något annat!

En del av er kanske har hört talas om CosplaySM?  Vår fantastiska medlem Dot har anmält sig till tävlingen. <3
Jag finner egentligen inga ord för att beskriva hur begåvad hon är och det som gör henne ännu mera fantastisk är att hon även gör underbara cosplays till andra. Vi har henne att tacka för mycket i gruppen utan henne hade en hel del varit mycket svårare, kanske rentavt omöjligt. Jag vill verkligen att hon skall få en chans att få delta i CosplaySM, hon förtjänar det så. Ifall ni känner densamma så snälla rösta på henne.
http://cosplaysm.se/bubblare/miranda_fondin

Det var allt för den här gången! /Shil

Kommentarer
Postat av: Mierin

Shit, 40 dagar. Nu känner jag paniken stiga på ett helt annat sätt än tidigare o_o Vi kan verkligen behöva lite peppmusik för att hålla EPMEKIK uppe!Och go Miranda! \o/

2011-04-24 @ 11:32:51
Postat av: Yuri

Vi blir inte alls trötta på att höra om Uppcon, eller i alla fall inte jag! ^^Lycka till med allt~ 8D<3

2011-04-30 @ 22:06:49
URL: http://neonppeogigayo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0