Närcon+Gackt = <3

Hej, Shil här!
Nu har vi alla samlat oss efter Närcon och saker börjar rulla på som vanligt. Närcon var riktigt trevligt och jag fick träffa många nya människor vilket jag älskar. I början var jag nog tveksam mot den nya lokalen men det var nog mest för att det var så svårt att hitta. Mot söndagen började det dock klarna till och till nästa år bör jag känna mig hemma helt! Jag tog alldeles för många bilder som vanligt och idag ska jag börja jobba igenom dem.
Sketchen gick bra också, Mierin är en underbar Kuzco. <3 Vi hoppas att alla ni som såg den uppskattade vårt uppträdande, det var fantastiskt roligt. Jag var dessutom superglad över att få vara Chopper igen! :)
Som en del av er vet så gjorde andra hälften av gruppen en annan sketch vid namn "En Smart Sketch".
Vi vill bara understryka att vi inte visste någonting och att vi helt tar avstånd från sketchen. xD  Det var en shock för oss också och hur "visuellt" hemsk den än var så har jag nog aldrig skrattat så mycket, jag vet inte om vi vågar låta den andra hälften av gruppen göra något eget igen.
Efter Närcon var det dags för mig, Shinta och Sei-chan att samla oss inför Gackt konserten. Jag har älskat hans musik sen jag upptäckte den för 7 år sedan så givetvis var jag helt lyrisk. En av mina "livsdrömmar" var att se honom live en dag. Inte bara föra att höra honom sjunga men även för att bekräfta att han verkligen finns.
Vi 3 flickor förberedde oss rejält. Vi införskaffade tält, liggunderlag, massa filtar och mat. Vi började köa klockan 8 på kvällen på måndag. När vi kom fick vi varsitt nummer på handen, 34, 35 och 36.  Att köa i 24 timmar var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara. Vi flickor hade det riktigt mysigt i vårt tält och när vi fick sällskap av Miko-Chan dagen efter blev det bara ännu mysigare.  Stämningen i kön var underbar, alla var så trevliga!  Tyvärr fanns det ett par fruktansvärda (ursäkta uttrycket) satmaror också men så är det tyvärr jämt i alla typer av sammanhang. När det började bli dags tror jag att jag blev tokig, de släppte in oss i små grupper och vi kom allra längst fram! Aldrig i mina drömmar trodde jag att jag skulle stå längst fram på min första Gackt konsert. Shinta höll sina armar kring mig hela tiden för att avlägsna allt tryck under konserten. Konserten började och det var magiskt, jag och Gackt fick ögonkontakt under första låten och jag hamnade i någon form av shocktillstånd. Efter konserten åkte vi hem och blandningen av Närcon + Gackt slog ut oss helt. Jag vet inte om jag somnade eller dog när jag äntligen landade i sängen. xD
Jag vill tacka Niclas och Chrille som ställde upp inför och efter konserten. Jag finner inga ord för hur fantastiska ni när. Jag vill dessutom Tack Shinta och Sei-chan som såg till så att jag hade den bästa upplevelsen under konserten, ni skyddade mig likt änglar.
Nu börjar snart hösten och vi i Norrländsk Cosplayfront ser fram emot massor av mysig planering inför nästa år. <3
Kramar! /Shil

Närconvärme och sommarvärme

Här kommer mer Närconpepp, för det är ju aldrig fel! Vi har spenderat några dagar med att repa sketch, och snart ska vi iväg igen. Vi har riktigt kul :D Just nu sitter jag och flummar på (efter att fått rätta lite tenta, woho!) och Shil sitter mitt emot mig och syr på sin supersöta cosplaydräkt. Jag har jobbat med min lite mindre söta cosplaydräkt tidigare, och det börjar mot all förmodan se... well... inte gräsligt ut o_O

Det har varit ganska drygt att öva sketch i det här helvetiska vädret som vi har haft nu senaste dagarna, men på något vis har vi inte bara överlevt utan även fått en hel del gjort. Bara några dagar kvar till Närcon nu, tre förr oss, och två för de flesta. Så vi ses väl där :) Kom fram och säg hej om ni ser oss!

//Mierin and the rest of the little worker bees

RSS 2.0