En insomnias babbel by Sei-chan

Klockan är för tillfället halv två på natten och för tredje kvällen i rad sitter jag sömnlös. Jag tror jag kan skylla på Coca Cola intag men det var 4 timmar sen. Borde det inte gått över vid det här laget? I vilket fall som helst, det är vid tillfällen som dessa som internet tycks krypa ihop och bli minemalt. Med andra ord TRÅÅÅKIIIGT. Då börjar jag titta igenom gamla sketcher. Det börjar helt random, jag råkar få syn på en bland mina eller någon annas favoriter på youtube. Jag klickar och innan jag vet ordet av har jag sett på fem-sex styckna och sitter med ett brett leende på läpparna.

Missförstå mig nu inte. Det är inte som jag sitter och egotrippar mig själv eller nåt. Nej det är faktiskt inte ens sketcherna i sig som jag ler åt, snarare minnena runt dessa. Jag har ett väldigt dåligt detaljminne, mycket gömms i hjärnans glömskedimmor. Men med hjälp av sketcherna minns jag hur det var att göra dessa. Hur vi satt mitt i natten och skrev manuset, hur vi tränade tillsammans, nervositeten innan vi gick upp på scen.

Jag minns när vi tränade inför One Piece sketchen "den som ljuger han suger". Det var en av sketcherna där det bara var jag, Shil och Shinta. De bodde fortfarande i sin etta och vi hade nästan ingen plats att träna på. Så eftersom det var sommar gick vi ut. Vi ställde oss på en parkering en bit bort och övade på vår dans. Jag minns hur tjejerna bannade mig för att jag alltid frös som en staty så fort någon gick förbi eftersom jag tyckte det var pinsamt att dansa inför "oinvigda" XD.

Jag minns sommarnatten vi skrev denna sketch. I köket i min mormors hus efter en gigantisk middag. Vi satt och vred oss av skratt åt skämt som dagen efter skulle te sig som löjliga. Jag minns hur jag lyckades klämma ur mig min "är du inte rumsren? Nej jag är en skogsren" skämt som jag tror är det enda konkreta skämt jag bidrog med till denna sketch (ordskämmt har förövrigt blivigt någon av en specialite för mig "graciös som en fisk" var också mitt fel XD)

Jag minns inför Uppcon 09 sketchen hur vi fick låna lokaler i Dot och Magus skola för att träna. Sent på kvällen drog vi alla toll konsum och köpte mat. Medan vi åt hittade någon av oss en lädervante som någon hade glömt. av någon anledning började jag imitera en Jonas Gardell sketch jag sett en gång  genom att sätta på vanten och låta den "suga" på min hand och glatt utropa ORALSEX! Detta resulterade i en lång rad av dumma sex skämt om just denna vante, mycket skratt och ett klimax där någon la vanten på huvut och konstaterade "Beastiality". XD

Jag minns alla dessa fina små stunder, känslan av gemenskap och humor. Trötthet och lycka. Jag längtar tills vi sätter fart med träningen för Uppcon. Det kommer bli hårt, det är stor press på oss denna gång. Men det gör inget för så länge jag får vara med alla dessa fantastiska människor, skratta, arbeta, dansa, tala tillsammans då vet jag att det kommer lämna ytterligare ett fantastiskt minne som inga glömskedimmor kan stjäla.

Love and Peace/ Sei-chan

Konvents drömmar

Hej bloggen, Shil här!
Jag känner att jag behöver gnälla av mig lite. (Känns som om det är det enda vi gör på den här bloggen, haha xD) Hursomhelst! Jag vet inte om folk känner igen detta men har ni någonsin haft mardrömmar inför konvent?
Cosplayen ofärdig, hittar inte konventet, är stressad till till sitt tåg/flyg till konventet?
Mina konventsmardrömmar kretsar ofta kring sketchen man skall uppträda med och på senare tid är mina drömmar helt fruktansvärda och de återkommer allt för ofta. >_<
Jag menar, 5 minuter innan jag  skall upp på scen upptäcker jag att jag har glömt min cosplay hemma, O.O *svimmar*. Kan det blir hemskare än så!!? Onda mardröm!

Dela gärna med er av era konventsmardrömmar, vill inte känna mig ensam i det här. D;

Nu till något roligare. :D
Mina bilder från Confusion har nu kommit upp på Konventsbilder.se
http://konventsbilder.se/folder/show/448
Kika gärna om ni har lust~

Kram på er alla! <3

/Shil

Over 1200!

Hej bloggen, Sei-chan här.

Jösses nu var det ett tag sen man skrev här ^^' Kan inte skylla på något annat än skrivkramp (sa den blivande författaren ^^'). Tur att vi har medlemmar som håller bloggen levande iaf ^^-

Så som ni alla vet är det massor på G just nu. Stora grejer inför UC, massa att planera och förbereda. Själv är jag i ett stadie av smått panik eftersom jag denna termin ska hinna skriva C-uppsats, fixa sommarjobb, söka till nästa termin, fixa cosplay samt träna inför UC. Mycket på en gång speciellt om man är en lat människa som jag ^^'

Det hade varit enklare att komma igång med iaf cosplayen om jag kunde få mina pengar ^^' Nu är det dock så att min lärare från förra kursen fortfarande inte rättat min tenta vilket betyder inga registrerade poäng ergo CSN tror jag försöker blåsa dem och ger mig inte ett öre -.-'

Blö men nu ska vi inte klaga oss igenom ett helt inlägg här. Jag skriver mest pga peppen jag fick helt nyligen av att se alla kommentarerna på förra årets UC framträdande (intro videon upplagd av UC själv har 1200 views nu...JEEZUS!) Alla delar med sig av så mycket kärlek och det gör mig helt rosa och fluffig inuti.

Vi var på confusion förra helgen också och upplevde för ovanlighetens skull konventet ordentligt. Jag måste säga att jag är så himla imponerad över alla cosplayare. Jag menar Confusion var ju inte riktigt ett cosplayinriktat konvent och ändå var det så jätte många snygga cosplayare där. Det var också ett antal riktigt roliga sketcher vilket var kul att få se eftersom vi själva för det mesta står antingen på eller bakom scen ^^'

Jag vet inte riktigt hur många som läser denna blogg så det kanske är meningslöst att säga något här men jag tänker göra det iaf. Till alla som sketchar eller vill sketcha där ute: Do IT! Sketcher får lätt en stämpel av att vara någonting svårt och komplicerat (UC regler om egengjorda kostymer och tighta tidsbegränsningar bidrar till detta vill jag mena) och det är kanske detta som gjort att det blivigt färre sketcher det senaste åren. Men det behöver verkligen inte vara svårt. Just nu är det vi i NCF håller på med gigantiskt men det har inte alltid varit så. Ofta har det bara varit vi som sent en kväll flummat fram ett manus som vi sedan slipat på och tränat så mycket som möjligt. Det är något som alla kan göra.

Var jag vill komma med dett är att jag vill se mer sketcher, nya grupper, mer humor, mer danceoffs mer dummerier! Jag vill se sketchtävlingar som exploderar av bidrag! Även om vi inte alltid kan sitta bland publiken och se dem så är det alltid en höjdpunkt att se dem på youtube efterkonventet. Så kom igen, fram med humorn, kreativiteten och skellefteåblandningen (insperationshöjande te i vår grupp, jag misstänker att andra koffeinstinnade vätskor fungerar lika bra) och sätt igång att skapa. Jag ser fram emot att se alla era underbara bidrag på årets alla konvent!

Love and Peace/ Sei-chan

Confusion + Peppen


Hej! Shil här! :D

Confusion var trevligt och peppen är hög! För ovanlighetens skull gjorde vi ingen sketch på Confusion
vilket faktiskt var väldigt skönt! Det var otroligt trevligt att faktiskt avnjuta cosplayuppvisningen och sketchtävlingen för en gångs skull. Det var så många duktiga cosplayare på confusion. O.O

Nu är det dags att lägga allt krut inför Uppcon och jag är så PEPPEN! :D
Idag så skall jag till finaste Dot för att påbörja ett av våra projekt! Spännande, spännande!
Jag vill bara ta tillfället i akt och säga att jag är så otroligt stolt över alla medlemmar
som jobbar så hårt just nu med allting. Ni är bara bäst. <3

Vi fick en smart kommentar av en besökare på bloggen. "skulle ni inte kunna lägga upp en bild på tex. shil och skriva namnet under . det är lite förvirrande vem som är vem O_o"
Mycket smart sagt och jag skall försöka ordna detta!
Just nu jobbar jag på en ny blogglayout också, vi får se hur det blir!? o.O

Kramar och gos! <333
/Shil

RSS 2.0