En insomnias babbel by Sei-chan

Klockan är för tillfället halv två på natten och för tredje kvällen i rad sitter jag sömnlös. Jag tror jag kan skylla på Coca Cola intag men det var 4 timmar sen. Borde det inte gått över vid det här laget? I vilket fall som helst, det är vid tillfällen som dessa som internet tycks krypa ihop och bli minemalt. Med andra ord TRÅÅÅKIIIGT. Då börjar jag titta igenom gamla sketcher. Det börjar helt random, jag råkar få syn på en bland mina eller någon annas favoriter på youtube. Jag klickar och innan jag vet ordet av har jag sett på fem-sex styckna och sitter med ett brett leende på läpparna.

Missförstå mig nu inte. Det är inte som jag sitter och egotrippar mig själv eller nåt. Nej det är faktiskt inte ens sketcherna i sig som jag ler åt, snarare minnena runt dessa. Jag har ett väldigt dåligt detaljminne, mycket gömms i hjärnans glömskedimmor. Men med hjälp av sketcherna minns jag hur det var att göra dessa. Hur vi satt mitt i natten och skrev manuset, hur vi tränade tillsammans, nervositeten innan vi gick upp på scen.

Jag minns när vi tränade inför One Piece sketchen "den som ljuger han suger". Det var en av sketcherna där det bara var jag, Shil och Shinta. De bodde fortfarande i sin etta och vi hade nästan ingen plats att träna på. Så eftersom det var sommar gick vi ut. Vi ställde oss på en parkering en bit bort och övade på vår dans. Jag minns hur tjejerna bannade mig för att jag alltid frös som en staty så fort någon gick förbi eftersom jag tyckte det var pinsamt att dansa inför "oinvigda" XD.

Jag minns sommarnatten vi skrev denna sketch. I köket i min mormors hus efter en gigantisk middag. Vi satt och vred oss av skratt åt skämt som dagen efter skulle te sig som löjliga. Jag minns hur jag lyckades klämma ur mig min "är du inte rumsren? Nej jag är en skogsren" skämt som jag tror är det enda konkreta skämt jag bidrog med till denna sketch (ordskämmt har förövrigt blivigt någon av en specialite för mig "graciös som en fisk" var också mitt fel XD)

Jag minns inför Uppcon 09 sketchen hur vi fick låna lokaler i Dot och Magus skola för att träna. Sent på kvällen drog vi alla toll konsum och köpte mat. Medan vi åt hittade någon av oss en lädervante som någon hade glömt. av någon anledning började jag imitera en Jonas Gardell sketch jag sett en gång  genom att sätta på vanten och låta den "suga" på min hand och glatt utropa ORALSEX! Detta resulterade i en lång rad av dumma sex skämt om just denna vante, mycket skratt och ett klimax där någon la vanten på huvut och konstaterade "Beastiality". XD

Jag minns alla dessa fina små stunder, känslan av gemenskap och humor. Trötthet och lycka. Jag längtar tills vi sätter fart med träningen för Uppcon. Det kommer bli hårt, det är stor press på oss denna gång. Men det gör inget för så länge jag får vara med alla dessa fantastiska människor, skratta, arbeta, dansa, tala tillsammans då vet jag att det kommer lämna ytterligare ett fantastiskt minne som inga glömskedimmor kan stjäla.

Love and Peace/ Sei-chan

Kommentarer
Postat av: Shil

Wähäääää ;____; <3333333

JAG LÄNGTAR OCKSÅ! VI KOMMER HA SÅ KUL!

2011-02-19 @ 10:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0