Och så var Uppcon över för i år o_o

Jaha, Uppcon är över, och vi är som vanligt sjukt långsamma på att uppdatera bloggen. Allt är som det ska o_o

Jag kikade mest in för att jag tyckte att det kunde vara på sin plats att skriva några rader om Uppcon. Det var ett lite underligt konvent, för jag kan inte exakt svara på vad jag gjorde av all min tid där. Det känns som att jag på något vänster såg en väldigt liten del av konventet. Men den del jag väl såg var klart sevärd! Jättetrevligt konvent fullt av trevliga människor, och så grymt många intressanta och fina cosplays. Cosplay-SM var lugnt en av helgens höjdpunkter ^^

Jag vill passa på att å gruppens vägnar säga ett stort TACK till Uppcon för all hjälp vi fick, det var helt fantastiskt och arrangörerna var väldigt tillmötesgående. Tack tack tack!

Sen vill jag säga tack till alla underbara människor som gett oss så fina kommentarer på sketcherna och till alla som kom fram till oss efteråt! Det betyder hela världen för oss, och det gör allt det hårda arbetet värt det. Ni är fantastiska!

Nu är det dags att ladda om batterierna och förbereda sig för Närcon. Hoppas vi ses där! :)

//Mierin

Kommentarer
Postat av: Brainshake

Det var superkul att ses, även om det inte blev så mycket. Hoppas vi får bättre chans på Närcon (om jag lyckas ta mig dit). Kram!

2011-06-17 @ 07:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0