Ncf-renen!

Poke-nörden Sei-chan här!

Har ägnat senaste veckan åt Pokemon black. Snyggt spel. Gillar verkligen att spela pokemon, jag kan det så väl at jag slippler tänka. Anyway minns ni mitt inlägg om NCF pokemonen, den som såg ut som en Sakura ren:
Sawsbuck hette den ^^' Jag svor i det inlägget att jag skulle klara elit fyran med den om det så skulle bli min död! And I did it! Och dog nästan på kuppen för det är en ganska värdelös pokemon är jag rädd ^^' Nåväl den gör mig allid så glad eftersom jag döpte den till NCF-renen <3 (Ja det är även ett hjärta på slutet).

Idag satt jag och min lilla syster Kajsa på bussen på väg till afro dansen (någon motion måste man ju få mellan plugg och anime ^^'). Som vanligt diskuterar vi allt mellan himmel och jord och plötsligt kisar hon mot mig och utbrister:

"Du skulle kunna cosplaya Fujimoto från Ponyo jätte bra! Ni har typ samma näsa."

För alla som inte sett Ponyo är detta Fujimoto:  


Efter att ha kommit över den första chocken att bli rekomenderad att cosplaya en översminkad gubbe inser jag att jag faktiskt inte har något emot det. Fujimoto är en fantastiskt rolig karaktär, han har jätte snygga kläder, episkt hår och med lite smink kan jag nog se ut som en översminkad gubbe X3 Dessutom våre det jätte kul att springa runt på ett konvent och fråga "om någon sett min dotter? hon är en fisk" XD Dessutom kan jag grappa tag i små pojkar och se dem stint i ögonen och säga: "Lilla Soske, bara du kan rädda världen!" XD (se filmen så fattar ni vad jag menar^^')

Nu föddes självklart ideen till en Miyasaki grupp, eller Ghibli grupp om man så vill. Kom igen NCF gänget! Jag vet att de flesta av oss älskar Miyasaki och Ghibli och någon gång har tänkt då att cosplaya från dessa filmer. Kan vi inte göra det tillsammans nån gång? Det finns hur många karaktärer som helst att välja på och sketchmöjligheterna är oändliga! Pwetty pwees?

Ok nuff saif for today!

Love and Peace/ Sei-chan

Kommentarer
Postat av: Brainshake

Haha, ja vem hade inte velat cosplaya Totoro på ett vinterkonvent? :) En Ghibli-sketch hade varit hur nice som helst, hoppas ni gör det nån gång! :D

2011-03-10 @ 09:24:03
Postat av: Mierin

En Ghibli-grupp kunde bli ganska gulligt, vi får väl fundera lite på saken ^^

2011-03-10 @ 10:53:45
Postat av: Shil

Jag vill vara Mononoke Hime. :Z <--- huggtänder.

2011-03-15 @ 12:09:21
Postat av: Mierin

Du skulle bli en awesome Mononoke Hime, Shil.

2011-03-15 @ 17:10:33
Postat av: Shil

Och du skulle bli en awesome Sophie och Kiki!!! D;

2011-03-17 @ 14:44:49
Postat av: Kaza

Jag är tillräckligt smal för att cosplaya Howl, men jag vet inte om jag är tillräckligt snygg :p

2011-03-21 @ 13:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0