Cosplay and secrets

Hej allihopa, Sei-chan här ^^ Tänkte bli lite bättre på att uppdatera om lite NCF grejer och inte bara mitt egna anime tjöt ;) Händer inte så mycket som jag kan prata om just nu, allting ligger fortfarande och jäser på ritbordet så att säga ;) Finns lite NCF relaterat jag kan prata om dock. Imorgon ska jag och Shil till chokladfabriken och träffa Dot-chan som är i full gångoch syr på våra cosplays. Inget fel med att vara ute i god tid. Som jag tidigare har nämnt ska jag cosplaya Fujimoto från Ponyo i alla fall en av dagarna på Uppcon, vad det blir de andra dagarna får ni se ;P Har i alla fall hitta ett fantastiskt tyg till Fujimotos kavaj så det ska bli kul att se hur det blir tids nog. Undrar om jag inte ser fram lite väl mycket at få cosplaya en excentrisk gamma undervattens tollkarl...är ju inte riktigt min nich av cosplay så att säga. Tänk et fanns en tid då jag trodde att jag bara skulle cosplaya onda bishonens. Fast Fujimoto passar väll typ in i den kategorin. Jagmenar han var säkert snygg en gång i tiden och har är ju filmens enda antagonist.
Aaaaanyway, tror inte det finns så mycket mer att säga just nu.
Oh en sista sak bara, det finns den här youtube sidan. Kan inte säga så mycket om den än att om man prenumererar på den så kommer det säkert upp en del intressanta saker där om en snar framtid...hur detta är relevant eller kopplat till NCF är tyvärr klassificerad info än så länge men håll ögonen öppna ;)
http://www.youtube.com/user/GrellSutcliffable
Love and Peace/ Sei-chan

Kommentarer
Postat av: Kagihime

Vaddå snygg en gång i tiden?! Han är fortfarande snygg ju!

Vad jag längtar till uppcon..! Då får jag se din snygga version av honom ;)

2011-11-24 @ 22:48:46
Postat av: Mierin

..Vänta nu, betyder det här att du sitter på information som jag inte fått ta del av? o_o

2011-11-25 @ 14:59:04
Postat av: Sei-chan

Mierin: Uhm, det är möjligt ^^' det är inget stor grej dock, mest ett litet enmansprojekt. Shinta känner till det, du får får fråga henne ;)

2011-11-25 @ 17:56:34
Postat av: Nico-san

Meh, jag skulle då inte sparka Mr. Fujimoto ur sängen!

Personligen funderar jag på att cosplaya Godot från tredje Phoenix Wright, i alla fall en av dagarna, mest för kostymnisse-clothing och visor goggles! Och Kaffe! och Jazz!

2011-11-29 @ 14:40:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0