Vi har inte glömt dig, bloggen

Stackars ignorerade blogg. Vi har verkligen inte gett den någon kärlek alls på evigheter, och jag vet att vi ursäktar oss en hel del för att vi aldrig skriver här, men den här gången är det extra illa. Senaste inlägget var i augusti!

Nåja, saken är väl den att det liksom varit färdigkonventat för i år, och vi har en väl efterlängtad paus och har därför inte haft så mycket att berätta eller dela med oss av. Vi har sysselsatt oss med annat de senaste månaderna, själv har jag jobbat en hel del. Cosplayplanerna är dock igen, och projekt inför nästa år är redan under diskussion.

Folk har väl sett att datumet för nästa Uppcon kommit upp? ^^ 15-17 juni nästa år, och om inget väldigt dramatiskt och oförutsett händer innan dess så kommer vi definitivt att närvara. Men det var ju det där med att välja cosplaydräkt. Några tips?

//Mierin

Kommentarer
Postat av: Sei-chan

Hahah jag gick precis in på bloggen för att göra ett inlägg och så hann du före XD Hmm cosplaytips. Du har ju pratat en hel del om Jango ^^ Efter Kuzco har du ju bevisat att du verkligen kan cosplaya dansande män ;)

2011-10-16 @ 17:13:40
Postat av: Chrille

Kommer faktiskt cosplaya om en vecka! =D

2011-10-19 @ 23:59:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0